Jump to content

Recommended Posts

Our Sponsors

Hi has anyone had 'button problems on the Shotcope V3.  On my new watch they just dont work, even after re-connecting several times, updating firmware and reloading app. Or is this some simple like GPS availaibility to start the round ?

BJONeill

Link to post
Share on other sites

The buttons should work regardless. There's a pretty good user group on Facebook that may be able to help. Have you reached out to ShotScope CS?

  • Like 1

In the bag:
Driver: :titelist-small: TSi2 Project X HZRDUS Smoke Black RDX 6.0
Fairway: :Sub70: 939X 15° Project X Even Flow Blue 6.0
Hybrid: :Sub70: 939X 3 Hybrid Project X Even Flow Riptide 6.0
Irons: :wilson_staff_small: D7 Forged 4-GW Project X Catalyst 80 6.0
Wedge: :cleveland-small: Smartsole S
Putter :yes-small: Tracy
Bag: 
:Ogio: Alpha Convoy 514
Balls::Snell: MTB-X or Black

Cart: :CaddyTek: CaddyLite ONE Ver. 8


God Bless America🇺🇸, God save the Queen🇬🇧, God defend New Zealand🇳🇿 and thank Christ for Australia🇦🇺!

Link to post
Share on other sites
10 hours ago, BON said:

Hi has anyone had 'button problems on the Shotcope V3.  On my new watch they just dont work, even after re-connecting several times, updating firmware and reloading app. Or is this some simple like GPS availaibility to start the round ?

Shotscope support has been awesome for me - reach out to them and I’d expect a response in hours 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply MattF.  Shotscope did get back to me in 48hrs but with the suggested re-set and re-boot from the website instructions. 

Although I had completed these steps several times already without success, I followed them again but this time went a step further.  The very misleading part of these instructions (which are on the website), is the phrase "Complete on boarding'.

As I was not sure the watch was working, I had not 'Set up my Bag' with the tags and therefore did not want to proceed beyond this stage.  As the phrase "Complete onboarding' didn't mean anything to me (or prossibly anyone else, other than in recruitment terms) I had not gone beyond the 'Tags' section of set-up.  Now having done this (without setting up any tags for my bag) the watch appears to be working OK, although I have yet to check with GPS and course finding, etc.

I would strongly suggest the phrase 'on boarding' is further clarified in Shotscope instructions and comments made about going beyond the tags section in set-up.

  • Like 1

BJONeill

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...