Jump to content
Testers Wanted! Volvik Golf Balls ×

Getting a Browser "Bad Request" Notice When Navigating MyGolfSpy


Golf2Much

Recommended Posts

Lately, when I hit the browser back arrow or move between MyGolfSpy pages I get this:  a white screen and

"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

I'm using MS Edge.  I don't seem to have this issue with other sites I visit.   I've checked the solutions online and they all seem to lean towards the cookies being too big to load.  I've their suggested solution of deleting cookies for the site, but that doesn't seem to work.

Anyone else having this issue?  I never had it before, but I think MS Edge was recently just updated.

Thank you in advance.

Ping G430 Max driver 10.5 degrees with an Alta Quick45 gram senior shaft
Callaway Epic 3 wood, Project X Evenflow Green 45 gram senior shaft  
Callaway GBB Epic Heavenwood, with a Mitsubishi Diamana 50 gram senior shaft
Ping G 20.5 degree 7 wood, with a stock Alta 65 gram senior shaft
Ping G 26 degree hybrid, stock Alta 65 gram senior shaft
Callaway Paradym X irons, 7-AW with Aldila Ascent Blue 50 graphite shafts
Edison wedges:  50, 55 and 60 degree, KBS Tour Graphite A flex shafts
Putters:  L.A.B. Direct Force 2.1 putter, 34.5" long, 67 degrees lie
 
2022 MGS Tester:  Shot Scope Pro XL+ with H4  
Link to comment
Share on other sites

Yes I  also just began receiving the same message, likewise for on-line suggestions to eliminate.  I first thought it was old computer at office.  but now getting same message on newer laptop that I otherwise had not problems with...

On 3/3/2023 at 9:28 AM, Golf2Much said:

"Bad Request

 

Driver: Cobra King Speedzone

Irons:  :callaway-small: Mavrik 4-GW

Wedges:  :cleveland-small: CG-14 56 & RTX 52

Hybrid:  Callaway Apex Pro 2H 

Woods:  Gigagolf  3W, 

Putter:  Ping  Scottsdale Wolverine

Ball:  Srixon Z-Star XV 

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, stuka44 said:

Yes I  also just began receiving the same message, likewise for on-line suggestions to eliminate.  I first thought it was old computer at office.  but now getting same message on newer laptop that I otherwise had not problems with...

 

Apologies for seeing this late. 

I don't see or can replicate, however try clearing your cache. When that has happened to me in the past this has resolved it 

Let me know!

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

It must be something to do with MS Edge browser.  I downloaded and did some MyGolfSpy surfing and had no issues. 

I've tried clearing the cookies and cache.  It worked for a while, then reared it's ugly head again.

Ping G430 Max driver 10.5 degrees with an Alta Quick45 gram senior shaft
Callaway Epic 3 wood, Project X Evenflow Green 45 gram senior shaft  
Callaway GBB Epic Heavenwood, with a Mitsubishi Diamana 50 gram senior shaft
Ping G 20.5 degree 7 wood, with a stock Alta 65 gram senior shaft
Ping G 26 degree hybrid, stock Alta 65 gram senior shaft
Callaway Paradym X irons, 7-AW with Aldila Ascent Blue 50 graphite shafts
Edison wedges:  50, 55 and 60 degree, KBS Tour Graphite A flex shafts
Putters:  L.A.B. Direct Force 2.1 putter, 34.5" long, 67 degrees lie
 
2022 MGS Tester:  Shot Scope Pro XL+ with H4  
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 3/3/2023 at 8:28 AM, Golf2Much said:

Lately, when I hit the browser back arrow or move between MyGolfSpy pages I get this:  a white screen and

"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

I have been getting this same error using Chrome browser for the past week or so. Never ocurred prior to that.

Not every time but once it occurs it is consistent. Not sure if it is a new security feature of Chrome or possibly a cookie storage issue? Or possibly if some  loading/tracking data is being tacked onto the end of Chrome's request resulting in excessive length. Once it occurs then the back button, reload button load more activity button all seem to fail.

I closed site and reopened but the issue was still occuring. Went to Edge browser and could not duplicate issue. Reopened Chrome browser and issue has not reoccured today. Will try to do some more isolation testing next time it occurs.

I read the forum using the "unread content" method so possibly it is related to the "paging" code? It occurs when opening a thread in a new page (to read) and sometimes when clicking on the "load more activity" tab at the bottom of the thread listing.

Tour Edge C721 Driver, Integra 45g L flex shaft

BombTech 2 HW 16*

BombTech 5 W

Maltby KE4-Max 5 - PW, Recoil Dart 65 A flex shaft

Maltby TSW-DRM 50*/54* wedges, Recoil Dart 75 R flex/spinner shaft

Bettinardi Studio Stock #5 putter

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Larryw said:

I have been getting this same error using Chrome browser for the past week or so. Never ocurred prior to that.

Not every time but once it occurs it is consistent. Not sure if it is a new security feature of Chrome or possibly a cookie storage issue? Or possibly if some  loading/tracking data is being tacked onto the end of Chrome's request resulting in excessive length. Once it occurs then the back button, reload button load more activity button all seem to fail.

I closed site and reopened but the issue was still occuring. Went to Edge browser and could not duplicate issue. Reopened Chrome browser and issue has not reoccured today. Will try to do some more isolation testing next time it occurs.

I read the forum using the "unread content" method so possibly it is related to the "paging" code? It occurs when opening a thread in a new page (to read) and sometimes when clicking on the "load more activity" tab at the bottom of the thread listing.

Normally if this happens a simple cache clear will sort it all away. 

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

I cleared the cache and was responding that I've had the same issue in both Chrome and MS Edge when it popped up again.  For some reason, I'm having issues being able to stay on the site.

Ping G430 Max driver 10.5 degrees with an Alta Quick45 gram senior shaft
Callaway Epic 3 wood, Project X Evenflow Green 45 gram senior shaft  
Callaway GBB Epic Heavenwood, with a Mitsubishi Diamana 50 gram senior shaft
Ping G 20.5 degree 7 wood, with a stock Alta 65 gram senior shaft
Ping G 26 degree hybrid, stock Alta 65 gram senior shaft
Callaway Paradym X irons, 7-AW with Aldila Ascent Blue 50 graphite shafts
Edison wedges:  50, 55 and 60 degree, KBS Tour Graphite A flex shafts
Putters:  L.A.B. Direct Force 2.1 putter, 34.5" long, 67 degrees lie
 
2022 MGS Tester:  Shot Scope Pro XL+ with H4  
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, Golf2Much said:

I cleared the cache and was responding that I've had the same issue in both Chrome and MS Edge when it popped up again.  For some reason, I'm having issues being able to stay on the site.

Are you able to send screenshots here or via PM?

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, GolfSpy_APH said:

Normally if this happens a simple cache clear will sort it all away. 

Just occurred again today (Chrome browser) - when the 404 occurs, reloading the MGS website does not clear the issue. Closing and relaunching the browser does seem to clear the issue.

So clearing the cache is probably restoring operation. However, that may be fixing the symptom and  not addressing the cause of cache needing to be cleared.

Assumption since the issue occurs again at a later time. Something is causing the cache coruption.

Tour Edge C721 Driver, Integra 45g L flex shaft

BombTech 2 HW 16*

BombTech 5 W

Maltby KE4-Max 5 - PW, Recoil Dart 65 A flex shaft

Maltby TSW-DRM 50*/54* wedges, Recoil Dart 75 R flex/spinner shaft

Bettinardi Studio Stock #5 putter

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Larryw said:

Just occurred again today (Chrome browser) - when the 404 occurs, reloading the MGS website does not clear the issue. Closing and relaunching the browser does seem to clear the issue.

So clearing the cache is probably restoring operation. However, that may be fixing the symptom and  not addressing the cause of cache needing to be cleared.

Assumption since the issue occurs again at a later time. Something is causing the cache coruption.

I had a similar issue where this occurred quite often, however this has not been the cause for a while now. 

Regardless we will look into it and see if there is anything wonky on our end. 

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

Here's the white screen with black letter message:

"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Size of a request header field exceeds server limit.

Additionally, a 400 Bad Request error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

This is the page source:  

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

<html><head>

<title>400 Bad Request</title>

</head><body>

<h1>Bad Request</h1>

<p>Your browser sent a request that this server could not understand.<br />

Size of a request header field exceeds server limit.</p>

<p>Additionally, a 400 Bad Request

error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.</p>

</body></html>

 

Ping G430 Max driver 10.5 degrees with an Alta Quick45 gram senior shaft
Callaway Epic 3 wood, Project X Evenflow Green 45 gram senior shaft  
Callaway GBB Epic Heavenwood, with a Mitsubishi Diamana 50 gram senior shaft
Ping G 20.5 degree 7 wood, with a stock Alta 65 gram senior shaft
Ping G 26 degree hybrid, stock Alta 65 gram senior shaft
Callaway Paradym X irons, 7-AW with Aldila Ascent Blue 50 graphite shafts
Edison wedges:  50, 55 and 60 degree, KBS Tour Graphite A flex shafts
Putters:  L.A.B. Direct Force 2.1 putter, 34.5" long, 67 degrees lie
 
2022 MGS Tester:  Shot Scope Pro XL+ with H4  
Link to comment
Share on other sites

I have a new and fairly stout computer and I get it in microsoft edge some days also

 

 Ping 430 Max H/L 10 Degree Geezer Flex

 Ping 425 7 wood Geezer Flex

Ping 425 5H [Not in bag]

TM DHY 4/5

Titlist 5-Gap T300's Geezer Flex

Wedges Cleveland RTX Fullface Zipcore 52 degree and TM Hi Toe 4 56 degree

Putter Scotty Cameron Golo S Center Shafted

Ball Bridgestone BXS , Trying The Maxfli Tour S also

Bag Titlist 15 Cart Bag

 

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Fred Mitchell said:

I have a new and fairly stout computer and I get it in microsoft edge some days also

 

There were a few updates which were run and should have taken care of these issues. 

 

 

 

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

Still happening to me today. Both Chrome and Edge.

In doing a little testing to try to isolate issue noticed that if I use the navigation trail at the top of the pages, issue seems not to occur. More testing needed to confirm but seems to be the trend.

My normal usage pattern is to use the "unread content" link at the top right of the page - after a few page loads the error occurs. Now, I do load each unread topic(that I want to read) by right clicking on the small icon next to the topic title that opens the first unread posting and I open it in a new tab. After reading the unread portion of the thread - I then close the tab, returning focus to the previous tab - which is still displaying the unread content listing.

Not always on the first new tab but after the first few new tab openings, the 404 error occurs. Clearing site cookies will fix the issue. Just guessing but appears that setting navigation cookies on new tab and then returning to previous tab is the common trigger mechanism.

Or maybe not.

Tour Edge C721 Driver, Integra 45g L flex shaft

BombTech 2 HW 16*

BombTech 5 W

Maltby KE4-Max 5 - PW, Recoil Dart 65 A flex shaft

Maltby TSW-DRM 50*/54* wedges, Recoil Dart 75 R flex/spinner shaft

Bettinardi Studio Stock #5 putter

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Larryw said:

Still happening to me today. Both Chrome and Edge.

In doing a little testing to try to isolate issue noticed that if I use the navigation trail at the top of the pages, issue seems not to occur. More testing needed to confirm but seems to be the trend.

My normal usage pattern is to use the "unread content" link at the top right of the page - after a few page loads the error occurs. Now, I do load each unread topic(that I want to read) by right clicking on the small icon next to the topic title that opens the first unread posting and I open it in a new tab. After reading the unread portion of the thread - I then close the tab, returning focus to the previous tab - which is still displaying the unread content listing.

Not always on the first new tab but after the first few new tab openings, the 404 error occurs. Clearing site cookies will fix the issue. Just guessing but appears that setting navigation cookies on new tab and then returning to previous tab is the common trigger mechanism.

Or maybe not.

Will continue to look into it. I solely use Recent Content/unread content and haven't been able to replicate the same issue on multiple devices and browsers. 

That being said will still check it out. I know header size was an issue, however that was resolved by reducing it.

I'll double check the theme settings and others, hopefully find a resolution for you.

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

I’ve started running into this sort of issue lately as well.

I’m on a iPad Pro, Safari browser.

I’ll have the forum up on one of my tabs.

I’ll notice a number next to the tab’s name for notifications.

I’ll go to that tab and tap on the notification bell.

The dropdown list shows, I’ll click on one of the items, and this shows up:

CE235FC2-97D6-4B0B-BE9C-CE64A4A19413.jpeg.e270c6b20f2af98857ba8586e4e267a7.jpeg

I know I have internet because other tabs, email and other apps will work fine. I’ll reload/refresh and then the page I want appears.

WITB 2024

DRIVER Cobralogo.png.5257fd97d99f057b9bfc81c06d7fcc62.png AEROJET 10.5°  |  FAIRWAY Callawaylogo.png.c084288fc4a8ed17e2f93c60b519702c.png ROGUE ST MAX 3/15°
HYBRID Pinglogo.png.11947cc88c8641d62e0a99c26da08b18.png G410 21°  |  UTILITY Untitled-9(1).png.4964fe6cb2103eef562fd832a625b0d5.png 699 V2 U 5/23°
IRONS Untitled-9(1).png.4964fe6cb2103eef562fd832a625b0d5.png 699 V2 6-PW
WEDGES Clevelandgolflogo.png.9b2e702587cd5230010a835ced0f97a0.png CBX 2 50°, 54°, 58°
PUTTER Cobralogo.png.5257fd97d99f057b9bfc81c06d7fcc62.png KING GRANDSPORT 35

BALL WilsonStafflogo.png.d0d70a74fad1e8f9c4d9f0581e24d31e.pngMODEL | Vicelogo.png.ac8ca0040252d91a9cdaef9d94e6284b.png PRO WHITE/BLUE ICE
BAG Sunmountainlogo.png.2555e0c0e8e49c09ea72c6df224aa0f2.png 3.5 LS  |  PUSHCART Roviclogo.png.ebc800ac4238271b0253c238793522de.png RV1S

Fit For Golf Training App – 2024 Forum Review

Link to comment
Share on other sites

I've had better luck over the last several days.  No longer getting the "Bad Request" white screen.  I did go into my MS Edge Settings, clicked Privacy, Search and Services, click "Clear browsing data now" (choose what to clear) and clicked Time Range "All Time".  I had to log into MyGolfSpy after, but I don't get the "Bad Request" any longer. 

Ping G430 Max driver 10.5 degrees with an Alta Quick45 gram senior shaft
Callaway Epic 3 wood, Project X Evenflow Green 45 gram senior shaft  
Callaway GBB Epic Heavenwood, with a Mitsubishi Diamana 50 gram senior shaft
Ping G 20.5 degree 7 wood, with a stock Alta 65 gram senior shaft
Ping G 26 degree hybrid, stock Alta 65 gram senior shaft
Callaway Paradym X irons, 7-AW with Aldila Ascent Blue 50 graphite shafts
Edison wedges:  50, 55 and 60 degree, KBS Tour Graphite A flex shafts
Putters:  L.A.B. Direct Force 2.1 putter, 34.5" long, 67 degrees lie
 
2022 MGS Tester:  Shot Scope Pro XL+ with H4  
Link to comment
Share on other sites

So, I read the forum today for about 30 minutes staying in the menu bread crumbs trail at the top of the page and read probably 20 threads at random with no issues.

I then clicked on the "unread content" link and without reading any threads scrolled to the bottom of the page and clicked on the "load more activity" button. Immediately the "site error" popup appeared and was not able to recover with any navigation methods. Back button or reload and even load the site totally new in the browser - nothing worked. Closing the browser and reopening the browser did work to allow MGS site to be loaded again.

This is a navigation issue that I cannot overcome. Clearing cookies fixes it but will occur again almost immediately reading forum using unread content.

I will use the bread crumbs one more time for a longer period to insure that it is just an unread content paging/navigation issue but reading the entire forum using just the bread crumbs is not enjoyable.

Tour Edge C721 Driver, Integra 45g L flex shaft

BombTech 2 HW 16*

BombTech 5 W

Maltby KE4-Max 5 - PW, Recoil Dart 65 A flex shaft

Maltby TSW-DRM 50*/54* wedges, Recoil Dart 75 R flex/spinner shaft

Bettinardi Studio Stock #5 putter

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Larryw said:

So, I read the forum today for about 30 minutes staying in the menu bread crumbs trail at the top of the page and read probably 20 threads at random with no issues.

I then clicked on the "unread content" link and without reading any threads scrolled to the bottom of the page and clicked on the "load more activity" button. Immediately the "site error" popup appeared and was not able to recover with any navigation methods. Back button or reload and even load the site totally new in the browser - nothing worked. Closing the browser and reopening the browser did work to allow MGS site to be loaded again.

This is a navigation issue that I cannot overcome. Clearing cookies fixes it but will occur again almost immediately reading forum using unread content.

I will use the bread crumbs one more time for a longer period to insure that it is just an unread content paging/navigation issue but reading the entire forum using just the bread crumbs is not enjoyable.

Unfortunately I haven't been able to replicate the issue and have tried copying what you are doing. 

I will continue to as well, but not sure where the issue is as it seems isolated to yourself and a small handful of others that have reported it.

⛳🛄 as of Nov 6, 2023 (Past WITB
Driver:  :callaway-small: Paradym TD w/ GD ADDI 6X Driver Shootout! 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ Motore F1 Shaft

Irons:   :titleist-small: T Series - T200 5 Iron
                                          T150 6-9 Iron
                                          T100 PW/GW

Wedge:  Toura Golf - A Spec 53,37,61 degree 

Putter:  Screenshot 2023-06-02 13.10.30.png Mezz Max!

Balls:     Vice Pro Plus Drip (Blue/Orange)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...