Jump to content

Keep having to sign in?


Recommended Posts

Did something change with the forum?  Even though I log in and check the remember me box, I have had to sign in to the forum multiple times a day on both my iPad and my iPhone. This seems so have been trigger in the last day or so

CC5 sig.png

Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, jlukes said:

Did something change with the forum?  Even though I log in and check the remember me box, I have had to sign in to the forum multiple times a day on both my iPad and my iPhone. This seems so have been trigger in the last day or so

Interesting. I have not experienced this on either my phone or tablet (both Android) or computer (Windows/Chrome). Anyone else getting this issue?

:callaway-small: Epic Flash Sub Zero, 9°, Aldila Rogue White 130 MSI 70 X
:callaway-small: Mavrik Sub Zero 15°, Aldila Rogue White 130 MSI 70 S
:cobra-small: F6 5-6W, 18.5°, Fujikura Motore 6.3
:callaway-small: XR Pro 20°, Project X 75 Black HYB S
:Sub70: 699 Pro, Modus3 105, 5–PW
:Sub70: Forged Black 50°, 54°, and 58°
:edel-golf-1: EAS 4.0 [CURRENT MGS FORUM TEST]
:srixon-small: Z-Star XV

Full WITB with pictures

Link to comment
Share on other sites

I have had the same issue on my iPad Pro 

:cobra-small: King F7+ UST Mamiya Chrome Elements 6F4 Shaft

:cobra-small: King F7 3W UST Mamiya Chrome Elements 7F4 Shaft

:cobra-small: King F7 5W UST Mamiya Chrome Elements 7F4 Shaft

:cobra-small: King F7 4 Hybrid Graphite Designs Tour AD-HY 95 Shaft

:cobra-small: King F7 5-PW UST Mamiya Recoil 95 Shafts

:cobra-small: King PuR Wedges 50*,54*,58* UST Mamiya Recoil 95 Shafts

:odyssey-small: Metal X Milled #7 with SuperStroke 3.0 grip

Arccos Generation 1 Sensors on all clubs

Snell MTB



Twitter: @timldotson
Instagram: timldotson
Facebook: TimDotson

Link to comment
Share on other sites

Only happened the once on my android phone, but logged in and nothing since. That was two days ago? I mainly use my chromebook and it has been perfect so maybe a safari browser?

 ⛳🛄 as of Sept 24, 2020

SuperSpeed 2020 from 100-112 and climbing!

Driver:   :callaway-small: Epic Sub Zero - Set at 10* with Aldila Rogue Max 65 gram 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ weight back

               :ping-small: G410 Crossover - 2 and 4 iron

Irons:     :ping-small: i210 5-U w/ Nippon Modus 105 stiff (2018 Tester)

Wedge:  :ping-small: Glide 2.0 54* 58* w/ Nippon Modus 105 Stiff

Putter:   :odyssey-small: Stroke Lab 7 35* and oversized grip (2019 Tester)

Balls:      :srixon-small: Z Star

Other:     :Arccos: 360 (Caddie)

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Apolloshowl said:

Only happened the once on my android phone, but logged in and nothing since. That was two days ago? I mainly use my chromebook and it has been perfect so maybe a safari browser?

Nope, use chrome as my browser

  • Like 1

CC5 sig.png

Link to comment
Share on other sites

Happened again the morning. Had to log in on both devices after just re logging in on both last night

CC5 sig.png

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, jlukes said:

Nope, use chrome as my browser

That's really odd it is still happening. Guessing this is the only site as well and not any others? 

Maybe @golfspy_thv will have an idea? 

 ⛳🛄 as of Sept 24, 2020

SuperSpeed 2020 from 100-112 and climbing!

Driver:   :callaway-small: Epic Sub Zero - Set at 10* with Aldila Rogue Max 65 gram 

Wood:    :cobra-small: F7 3 wood 14.5* w/ weight back

               :ping-small: G410 Crossover - 2 and 4 iron

Irons:     :ping-small: i210 5-U w/ Nippon Modus 105 stiff (2018 Tester)

Wedge:  :ping-small: Glide 2.0 54* 58* w/ Nippon Modus 105 Stiff

Putter:   :odyssey-small: Stroke Lab 7 35* and oversized grip (2019 Tester)

Balls:      :srixon-small: Z Star

Other:     :Arccos: 360 (Caddie)

Link to comment
Share on other sites

Yup only on MGS. Have had to sign in 3 times this morning alone while using my iPhone 

CC5 sig.png

Link to comment
Share on other sites

I'm not seeing anything on the back end of the Forum software that's unique to you. A couple things you might try:

Logout, then login with "remember me" not checked. Leave the site, then try again with "remember me" checked.

For similar reasons, if you could delete the cookies related to the MGS Forum. Perhaps some setting has gotten stuck incorrectly.

:callaway-small: Epic Flash Sub Zero, 9°, Aldila Rogue White 130 MSI 70 X
:callaway-small: Mavrik Sub Zero 15°, Aldila Rogue White 130 MSI 70 S
:cobra-small: F6 5-6W, 18.5°, Fujikura Motore 6.3
:callaway-small: XR Pro 20°, Project X 75 Black HYB S
:Sub70: 699 Pro, Modus3 105, 5–PW
:Sub70: Forged Black 50°, 54°, and 58°
:edel-golf-1: EAS 4.0 [CURRENT MGS FORUM TEST]
:srixon-small: Z-Star XV

Full WITB with pictures

Link to comment
Share on other sites

Not having the issues myself and I use Windows 10, iPhone and iPad.  Might want to check the security settings and see if chrome is allowing the saving of 3rd party information.   If not, it won't save the password and will require you to login. 

Driver:  :ping-small: G400 Max 9* w/ KBS Tour Driven
Fairway: :titelist-small: TS3 15* set  to 16.5* w/Project X Hzardous Smoke
Hybrids:  :titelist-small: 816H1 19* set at 18* w/KBS Tour Graphite Hybrid Prototype
                :titelist-small: 915H  21*  w/KBS Tour Graphite Hybrid Prototype
               :titelist-small: 915H 24*  w/KBS Tour Graphite Hybrid Prototype
Irons:      :honma:TR20V 6-11 w/Vizard TR20-85 Graphite
Wedge:  :callaway-small: 54-10S   :cleveland-small: 588  58-12
Putter:  :seemore-small: mFGP2

Backups:  :bobby-grace-1: 6330, :taylormade-small:TM-180, Bellum Winmore 787

 

Member:  MGS Hitsquad since 2017697979773_DSCN2368(Custom).JPG.a1a25f5e430d9eebae93c5d652cbd4b9.JPG

 

Link to comment
Share on other sites

No issues with iPhone X and using Safari. The only time I have to log-in is if I’ve cleared the cache. It automatically loads the page and I’m signed-in each time….4A596DB9-C6BB-4D4E-9497-62621BD7A71E.jpeg.4782764e13e8b40fe62301fb396aad26.jpeg

Driver: :cobra-small: King F9 Speedback, Xphlexxx Busa 2 Liquid, XX stiff, 45”

Fwy:  :callaway-small: Super Hybrid 17*, Aldila RIP Alpha 105 S, tipped 1”

Hybrid: :callaway-small: X2 Hot Pro, 20*, Graphite Design Tour AD-DI 105X

Irons: :honma:TR20 Tour P 4-10, :Nippon: Modus 130 stiff, +1”

Wedges: Vega VW-06 50*/54*/58*, Dynamic Gold S400

Putter:  :edel-golf-1: EAS 1.0

All clubs have :Arccos:  In the Winn Dri-Tac 2.0 Oversize grips

Link to comment
Share on other sites

@jlukes I haven’t had any issues with being signed off from my desktop or iPhone…but weren’t you the one that posted on putting MGS on your phone as a Shortcut? I tried to follow your directions in that thread, and I don’t know if it worked for me or not, but I do have MGS saved as a favorite in my Safari browser (see pic below). However, when I tap on the icon it takes me to the post I was in when I saved MGS as a favorite…but I just go to the top of the page and tap on the bell icon for my new notifications.

 

08038E7E-E650-4B45-99F0-259F0492A2C1.jpeg

  • In my :mizuno-small: BR-D4 6-way
  • :cobra-small: King F9 set to 9*, Tour length Hzrdus Smoke Black 6.0 S-flex, with GolfPride MCC +4 mid-size
  • image.png.27e1496834233542c5d124bf8b9e3352.png3W - 13*, UST Mamiya 65 Gold S-flex, with GolfPride Tour Wrap 2G
  • :taylormade-small: SIM UDI 2-iron - 18*, Mitsubishi Diamana Thump 100 X-flex, with GolfPride MCC Align
  • :srixon-small: ZX5 4-5 & ZX7 6-PW, :Nippon: Modus3 120 Tour S-flex, +1/2", with GolfPride Tour Wrap 2G
  • :titelist-small: :vokey-small: - SM8 Tour Chrome, 50.08F - 54.10S - 58.12D, DG Wedge Flex, with GolfPride Tour Wrap 2G
  • :EVNROLL: Custom Fit 35" ER6 Red at 68 degree lie angle and 4 degrees of loft
  • :Snell: MTB-X            :918457628_PrecisionPro: NX7 Pro Slope             Tracked by :Arccos:         #WPS 🐗
Link to comment
Share on other sites

Ended up completely deleting chrome and reinstalling on both my iPad and iPhone and it seems to have fixed it

  • Like 1

CC5 sig.png

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, GolfSpy MPR said:

Interesting. I have not experienced this on either my phone or tablet (both Android) or computer (Windows/Chrome). Anyone else getting this issue?

I have had it on my iPhone using Firefox the past several days. But today it seemed to be back to not having to sign in. 

:titelist-small: TSi2 Kuro Kage 50g R Flex

:titelist-small: TSi2 16.5 FW with GD AD IZ 6 Shaft

:ping-small:  G410 FW 7 Alta CB R flex 

:ping-small: G410 Hybrid 26 degree Alta CB R Flex

:titelist-small: T100S/T200 Combo 5-7 T100S 8-P T200 TT Black Oynx R Flex

:titelist-small: SM7 54.08 F 58.12 K 

:ping-small: Heppler Tomcast 

:titelist-small: ProV1X Play number 12

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...